Eduquem a persones!

Eduquem a persones!
Agafa el dia present i confia el menys possible en el demà

dimarts, 12 de novembre del 2013

Prezi

Parlem de prezi!!
El seu link és http://prezi.com/
A través d'aquesta innovadora plataforma podem fer una presentació/ exposició utilitzant diversos recursos que aporta aquesta eina com són:
Lletra, imatges cercades a Google o pujades des del teu escriptori, apropar i/o allunyar continguts i recursos d'enquadraments i /o fletxes a més a més d'animacions per a fer un muntatge més exclusiu.
Aquest recurs a diferència del powepoint permet traslladar la informació que vols aportar de manera més visual a través d'imatges, idees claus, animacions, zoom..
Amb aquest tu mateix pots donar més importància o menys a allò que vols plasmar.
En canvi el powepoint és un programa més senzill que serveix més com a eina per a presentacions amb text esquematitzat, així com presentacions en diapositives, animacions de text i imatges predi senyades o importades des de l'ordinador.

Aquí us deixo el Prezi que he creat:




 

Personalment crec que al principi utilitzar aquesta eina em va ser una mica complicat, però vaig anar investigant i a poc a poc em vaig anar en sortint.
Crec que amb aquesta les presentacions són molt més visuals i alhora ajuden a què tu exposis el contingut a través del qual està plasmat.

Comentem un prezi?

Prezi sobre la problemàtica educativa:




 Aquesta presentació està treballada a partir d'un esquema circular el qual parla sobre el mateix tema.
És tracta d'una presentació la qual mostra que es parla sobre el mateix tema, ja que fa una visió general d'allò que es treballa i després especifica el contingut de cada apartat.
Personalment crec que està molt bé treballat aportar molts colors i imatges i utilitza correctament l'eina clau del zoom per a mostrar la informació. Potser l'única crítica que exposaria és que utilitza un pèl massa el recurs del text.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada